top of page

Bli en del av

DET VACKRA

Vi är inte bara en butik utan också en POPUP & ett galleri-koncept. Den perfekta platsen för din utställning eller butik, ett stenkast från tunnelbanan på Stockholms äldsta gata. 

UTSTÄLLNING

Är du konstnär och vill ställa ut i vår lokal?  

 

Du kan hyra vår lokal i 1-2  veckor. Priser från 5000 + moms i veckan. (Priserna kan variera beroende på säsong och semester, och hyresperioden kan förhandlas. Kontakta oss för mer information)

 

Lokalen är liten men ljus. Högt tak och ett vackert 400 år gammalt stengolv. Placerad på Stockholms äldsta gata Köpmangatan är läget lugnt samtidigt ständigt befolkad. Bara en minut från tunnelbanestationen och nära de vanligaste turiststråken.

 

Lokalen är utrustad med ett litet pentry med kyl, rinnande vatten och toalett. Du kan hänga din konst fritt på våra utsedda galleriväggar och det finns riktade ljus som du kan justera efter eget tycke.

POPUP-BUTIK

Är du en designer eller hantverkare med eget företag eller egen butik som vill prova att sälja på bästa läge i Gamla stan? Ha POPUP hos oss!

 

Priserna är desamma som hyran för utställningar.

 

Om du vill använda vårt displaymaterial är det möjligt mot en extra avgift. .

 

Vi hjälper dig med reklam i alla våra sociala kanaler. Vi har kontakter om du behöver fotograf, musik, reklam, grafisk designhjälp till din vernissage eller butiksöppning.

 

Vi har även vår egna chokladmakerska som kan hjälpa dig med Stockholms bästa praliner till ditt event.

SÄLJ

Är du konstnär eller designer och vill sälja i vårt butikskoncept Det Vackra?  Kontakta oss så träffas vi för en god kopp kaffe och pratar vidare.

 

Vårt fokus är kvinnligt hantverk och konstnärskap, vi säljer mestadels unik och rolig design, inredning och accessoarer men är öppna för allt som matchar vårt varumärke och Gamla stan.

 

 Du bestämmer priset + moms/skatter och vi lägger på 50% provision på priset när vi säljer. Resten är ditt! . Det finns även möjlighet att sälja utan provision och få butiken öppen när det passar dig! I utbyte säljer du inte bara dina saker utan även våra. I detta fall representerar du och blir en del av Det Vackra. 

OBS: Som nystartat butikskoncept har vi varierande öppettider och en del annan POPUP-verksamhet i lokalen. För tillfället har vi endast säsongsbetonad försäljning med endast Det Vackra. Kontakta oss om du vill veta mer!

OPENING HOURS

Variating opening hours, Follow us on Instagram for more details: @detvackra.se

LOCATION

KÖPMANGATAN 14

STOCKHOLM .  GAMLA STAN

bottom of page