top of page
lamhetta.png

Lametta Lamour- The spark in the dark

Making Titts glitter since 2018

I ett shimmrande kaos, med ett stort hjärta och ett glas champagne i sin hand styr och ställer hon i sitt kungarike av allt som gnistrar och glimmar.  En rymdhippie som tror att kärlek, förståelse, färg och glitter är lösningen på allt.

2023 började Lametta Lamour sin resa med Det Vackra som en av grundarna och nyckelpersonerna i verksamheten. Du kan köpa många av hennes skapelser hos oss i butiken men också unik design hon införskaffat på sina många resor. Det är stor sannolikhet att det du kikar på i butiken är inköpt, skapat av henne eller någon av hennes kreativa vänner. Hon skapar unika, i ögonfallande smycken, accessoarer och rolig inredning. 

Hennes introduktion till Burlesque startade ca 2015 när hon gick sin första kurs. Här hittade hon kärleken till skapandet och började göra *burlesque tassels, pasties på beställning åt andra artister. Hon har sedan dess utvecklat sitt hantverk och gjort burlesque tassels till många av Sveriges största artister. Det sägs att hennes burlesque tassels och pasties är bäst i Sverige när det kommer till design och kvalité.

2019 startade hon föreningen Wimmerby burlesque society i Vimmerby tillsammans med Marilyn Merlot och Tittie Ó Plenty.  En älskad förening som vill sprida lite glamour, glitter, glädje, dekadens och bidra med gemenskap, självkärlek och kroppspositivism genom konstformen burlesque (Burlesk). Läs mer om Wimmerby Burlesque Society!

Vill du veta mer om burlesque som konstform? Läs mer i vår senaste artikel i Dagens Vimmerby!

* Burlesque tassels & pasties

Är smycken som täcker bröstvårtan. De utan tofsar kallas Pasties och de med tofs Tassels, de för rumpan kallas Assels.  De kan fästas lite var stans på kroppen med hjälp av kroppslim eller peruktejp. Finns olika varianter i olika former och material. De med tofsar används i sporten Tasseltwirling där man i sitt nummer/uppträdande genom rörelse får tofsarna att snurra på olika sätt. Lametta Lamours design är utvecklade för ultimat tuttsnurr!

Kontakta
lametta lamour

Med risk för glitter & Champagneskurar!

Let’stalk

bottom of page